Zie verder www.tv-apollo.nl

Bezoek ook eens: https://www.facebook.com/TennisverenigingApolloDeGoorn.

Namens het bestuur,
Arjen de Vries Lees de online versie door deze link te kopieren en plakken in uw browser: http://www.tv-apollo.nl//index.php?page=_newsbrief:5:411ad0b3ad1bbb60d3c148792e0a5560

1e NIEUWSBRIEF TV APOLLO nr.1-2013

Beste Arjen,

Door middel van nieuwsbrieven willen wij je op de hoogte houden van nieuwsfeiten binnen de vereniging. We willen zo jou up-to-date informatie geven naast de bestaande Tiebreak clubblad. Hoe de TIEBREAK in de toekomst er zal uit komen te zien zal binnenkort ook kenbaar gemaakt worden. Ook door de verschillende commissies zal je op de hoogte worden gehouden van nieuwe items, inschrijfmogelijkheden etc. Vanaf nu is de nieuwe website van TV Apollo in de lucht. Onderstaand zie je al enkele artikelen die op de website staan. Speciale aandacht vragen wij voor de Clubavond bij Blank Sport (20% korting op het gehele assortiment) op 4 juni 2013 van 19.00-20.30 uur. SPECIAAL VOOR JOU DUS!! Zie verder www.tv-apollo.nl Bezoek ook eens: https://www.facebook.com/TennisverenigingApolloDeGoorn. Namens het bestuur, Arjen de Vries

Kantinedienst TV Apollo 2013

Kantinediensten 2016

Zaterdag 18 mei

Clubavond Blank Sport Avenhorn

Zaterdag 18 mei

Dinsdag 4 juni 2013 19.00-21.30 uur20% korting op het GEHELE ASSORTIMENT2 cadeaubonnen van € 15 worden verloot onder de kopende leden!!Koffie/Thee of limonade en de koekjes staan klaar!!

CK 2013 enkel en mix

Woensdag 15 mei

Rabobank fietstocht 2013

Zaterdag 11 mei

Op 8 juni 2013 is het weer zo ver, dan organiseert de Rabobank weer een fietssponsortocht. Elke vereniging of stichting kan zich met één groep van minimaal 2 en maximaal 10 personen inschrijven.De route is bekend en vind je onder aan dit bericht.

Tennistoernooi in de regio

Toernooien in de regio

Zaterdag 11 mei

Alle verenigingen in de regio organiseren wel hun eigen open toernooi.Er worden in het clubgebouw, over het algemeen, wel posters opgehangen van de verschillende toernooien. Echter het zou toch handig zijn als je op de website deze toernooien ook allemaal kunt zien.

Tiebreak Edities 2012-2013

Zondag 7 april

Wilt u zich uitschrijven voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.