En daarna prettige vakantie!

Eugène Lagerwey
Lees de online versie door deze link te kopieren en plakken in uw browser: http://www.tv-apollo.nl//index.php?page=_newsbrief:23:98b0e1cbe002fdd057e8c3e2148abc7a

Nieuwsbrief 5 2014

Beste Ingrid,

De onderlinge competitie is afgesloten met de traditionele feestavond in juni. Het Klaver-Gianttoernooi is weer goed verlopen met helaas minder deelnemers dan vorige jaren. Oranje speelt vanavond de troostfinale, Djokovic heeft Wimbledon gewonnen, De Tour is begonnen en het is zomer. Even een opsomming van de afgelopen 2 maanden dus. We hebben ons niet hoeven vervelen! Dat geldt ook voor de komende tijd: Het Apollo-4 toernooi in week 34 (schrijf in!!!), de clubkampioenschappen in september, ouder-kindtoernooi, en daarna weer Halloween en de wintercompetitie. Zo blijven we actief en gezond! We blijven ook waken over onze gezondheid want het bestuur organiseert weer een herhalingscursus AED. Toch een veilig idee, ik doe weer mee! Wat ook een stuk veiliger is, is het pasjessleutelsysteem; Je ziet het steeds vaker op tennisparken. Ook op de website is er een veilig ledendeel: Na inloggen kunnen we elkaar bellen en mailen. Onze mailadressen blijven privé, maar door naast "E-mail" te klikken sturen we elkaar gewoon een bericht. Klik ook maar op de volgende linken om het laatste clubnieuws te lezen én in te schrijven voor het Apollo-4-toernooi. En daarna prettige vakantie! Eugène Lagerwey

AED herhalingscursus

Maandag 22 februari

Wij willen graag weer een herhalingscursus aan onze leden aanbieden.

Het balletje 5

Dinsdag 26 november

Pim Borst sloeg het balletje door naar Peter Overman. Lees hier zijn relaas. Je mag er een biertje bij drinken!

TC Het Grootslag 3 - TV Apollo 1

Woensdag 21 mei

Het 1e team van TV Apollo moest deze keer oostwaarts gaan om het tegen een zware tegenstander op te nemen....

Apollo 4 dubbeltoernooi 2014

Maandag 30 juni

Wilt u zich uitschrijven voor de nieuwsbrief? Klik dan hier.