Bijgaand een extra nieuwsbrief van TV Apollo.

Een sportieve groet,
Namens het bestuur. Lees de online versie door deze link te kopieren en plakken in uw browser: http://www.tv-apollo.nl//index.php?page=_newsbrief:40:411ad0b3ad1bbb60d3c148792e0a5560

Nieuwsbrief 2016-02

Beste Arjen,

Bijgaand een extra nieuwsbrief van TV Apollo. We willen je laten kennismaken met de 3 nieuwe bestuursleden en de drie oud bestuurders nogmaals bedanken voor al hun inzet de afgelopen tientallen jaren. Nogmaals onze dank daarvoor! Verder het eerste "van de voorzitter", onze nieuwe voorzitter aan het woord. Hij stelt zich nog eens netjes voor en tevens legt hij e.e.a. uit wat er is besloten in de ALV 2016. Ook nog even een mailing die er is aangegaan waarover in de ALV een besluit genomen moest worden. Apollo-4 heeft een nieuwe naam, sponsor en bovenal nieuwe commissieleden, geweldig! En als klap op de vuurpijl wordt Indrukwekkend Dubbeltoernooi gespeeld in week 38! Een sportieve groet, Namens het bestuur.

Nieuws vanuit bestuur

Zaterdag 5 maart

Van de (nieuwe) voorzitter

Banen en kantine

Zaterdag 5 maart

het voorstel voor de banen welke in de ALV 2016 is behandeld

Schoonmaken Kantine

Donderdag 14 januari

GEZOCHT GEZOCHT GEZOCHT

Blank Sport Wintertennistoernooi

Maandag 8 februari

Ook in 2016 was er weer het Blank Sport Wintertennistoernooi in Sportcentrum West-Friesland.

Indrukwekkend dubbeltoernooi 2016

Dinsdag 23 februari