Ik wens een ieder weer een sportief en top tennisjaar toe.
Lees de online versie door deze link te kopieren en plakken in uw browser: http://www.tv-apollo.nl//index.php?page=_newsbrief:18:411ad0b3ad1bbb60d3c148792e0a5560

Nieuwsbrief 1 2014

Beste Arjen,

De eerste nieuwsbrief van 2014! Met een oproep aan de leden, die dat nog vergeten zijn, om in te schrijven voor de voorjaarscompetitie. (Begint 6 maart!) Nu kan het nog. Zet ook 27 februari op de kalender: De jaarvergadering in de kantine. Wie niet komt, stemt overal mee in! Lees ook het bedankje van Anneke en Frank Blok (recht uit het hart) en dump je vodden voortaan elders; De kledingcontainer verdwijnt! (actie Hans Klok?) De Koggeninstuif van de jeugd is begonnen op 7 februari. Wat een leuk concept. Ben benieuwd hoe het loopt. En Het Balletje komt van onze penningmeester die net het Blank Sport winterhaltoernooi achter de rug heeft. Het was een geslaagd toernooi met een record qua inschrijvingen: 12 koppels moesten uitgeloot worden! Maar er was ook een laagterecord aan deelnemers van Apollo. Conclusie: Hoe minder Apollo-deelnemers hoe groter de animo. (Hebben wij zo'n erge reputatie?) De heren Langenberg/Reus hielden de eer voor Apollo hoog: Zij werden kampioen in de 7, Jolanda met zus Anneke werden 1 bij DD6 35+ en ook mijn achterbuurman Pim won in de mix en de herendubbel. Proficiat! Ik wens een ieder weer een sportief en top tennisjaar toe.

Bedankje Anneke en Frank

Zondag 12 januari

Frank en Anneke Blok zijn helaas geen vrijwilliger van het jaar geworden, maar voor de vereniging zijn ze het, samen met Hans Tijms, al jaren!!!

kledingcontainer

Informatie kledingcontainer

Vrijdag 24 januari

De kledingcontainer op ons park is er niet meer